den 20 december 2007

God Jul och Gott Nytt År

God Jul och Gott Nytt År

den 19 december 2007

Mini meckardag

Hasse å jag va i garaget å lufta peggan bromsarna igen, nu kom det ut massa bubblor i framförallt högerbak, vi lufta typ 1 dl ur varje bromsok så nu ska det förhoppningsvis inte finnas nåe mer luft i systemet. Dock så kunde vi inte testa då batteriet e helt slut i bilen å den vägra starta även me startkablar kan ju va så den blev grinig å stå ute i kylan sen i måndags.

den 17 december 2007

Meckardag

Jag fixade till alla kablarna i anglian å stripade upp dem å fuseboxen å så så nu går kablarna lite bättre i bilen så nu kan vi montera dit passagerarstolen så vi iaf kan åka 2 i bilen igen.

Stjärnan lackade min ljusbox till imprezan typ 3 gånger så nu börjar det likna nåt. Lacken e snygg satan :-D.

Vi testade även att lufta lite mer på peggens bromsar men det e fortfarande samma fel. Dom tar dock när man trycker pedalen helt i botten men pedalen e tok svampig hela tiden.

den 14 december 2007

Monday Bar Lucia Cruise 2007

Det va en riktigt najs klubbkryssning me riktigt bra musik. Nu e man riktigt trött efter att ha hoppas å studsat omkring i typ 23-timmar. Man e helt slut i kropppen men det får man ta när man e på klubbkryssning ;-)

Bilder
http://galleri.pingen.se/thumbnails.php?album=131

Film
http://www.youtube.com/watch?v=bAqJOB0GUpk

den 11 december 2007

Byte av Webhotell

Håller på att byta webhotell så det kan va så sidan försvinner nån dag eller 2 när dns:en skall pekas om till det nya webhotellet.

Meckardag

Idag så lackade Stjärnan min ljusbox 2 gånger så snart så är det dags för klarlackning av den.
Sedan meckade vi bromsar på lill peggan, vi monterade dit 206 frambromsarna, men det verkar inte funka så bra eller så måste vi lufta dem mer än vi gjorde igår.

den 10 december 2007

Skärmvalsning


Bilen hämtad från idh wheels. Där dom valsade skärmkanterna bak så det inte ska skrapa i i alla gupp

den 8 december 2007

Barca - Murcia

Resa till FC Barcelona vs Murcia fixad. Den går 13/1-08 å vi drar 11-14/1-08.
Vi hoppas Henke dyker upp i Barca om han hinner från sitt äventyr i Dakar.

den 5 december 2007

Lackning

Va å kolla me lackeraren igår på lunchen om hur mycket det kostar att lacka om min bil i en najs färg. Det va inte så dyrt faktiskt så det får bli efter nyåret när bilen e besiktad å klar.

Va å tvätta bilen nu på eftermiddagen den va ju tok skititgt så nu belv den lite bättre iaf ;-)

den 4 december 2007

Tebax från London

Nu e man tebax från några dagar i London.
Resan startade lite jobbigt med ett försenat plan på 5 timmar så vi missade ju en kväll i london, men men vi roade oss å hade kanon trevligt dom andra dagarna.

Matchen mellan Chelsea och West Ham var riktig kul att se. Första halvlek var felpassarnas och inte direkt specielt bra men i andra så höjde tempot avsevärt och det blev en riktigt bra halvlek.

Tyckte dock Chlesea publiken inte va så bra utan det va bara West Ham klacken som hörde och sjöng hela matchen trots dom förlorade med 1-0 på ett offside mål av Joe Cole.

Vädret i London va riktigt bra på Lördagen me sol å så, på söndagen å måndagen så var det mulet å kom några regnsskurar men det va allt.

Resan blev helt klart lyckad å vi kollar nu upp en resa till Barca i Januari.

Bilder kommer upp om ett tag i mitt galleri.

den 3 december 2007

Landat


På bussen från skavsta mot city terminalen

Arenan


Framme på arenan

Precis landat


Typ 5.5 timmar sent.