den 30 november 2007

Försening


Det e trist å vänta på försenat flyg

Incheckning


Planet försenat till typ 8a

Samling inför buss till skavsta


Gänget samlat

den 27 november 2007

Ny vinge beställd å broms klossar har anlänt

Mina nya broms belägg till mina wp pro bromsar har anlänt från Pean Sweden, det blev Pagid Blå Race Belägg och dom va exakt rätt storlek som mina orginal wp pro belägg.

Sedan va jag å beställde en ny vinge till imprezan i söndags på realcar. Det blev en Subaru Impreza 2001- Super WRC Spoiler.

den 26 november 2007

Meckardag

Tog hjälp av Farsan på eftermiddagen idag för att hitta den kabel som vi råkat klippa bort för mycket så Anglian inte startar. Efter att vi följt massa kablar å relän så hitta vi tillslut rätt kabel som gjorde så bilen inte startade, det va jord kabeln till relät för databoxen som vi råkat klippa av.

På kvällen så rensade jag bort alla relän som inte behövdes å tog bort en del kablar, blir dock till att rensa upp ännu fler kablar så vi kan dra om å de vi behöver så att det går at montera säkringar å relä:t på torped väggen bredvid databoxen.

Stjärnan slipade å fixade me min ljusbox så att han kunde lacka den me den färg jag varit å köpt på eftermiddagen. Det blev Honda Thunder Gray Metallic, riktigt najs belv det :-D. Bilder finns i galleriet.

Hasse meckade bromsar som vanligt ;-)

den 24 november 2007

Bilsportmässan

Va me Hasse å Blad å kolla in Svenska Bilsportmässan. Det va mycket folk å många raicng bilar där.

Bilder finns i mitt galleri http://galleri.pingen.se/thumbnails.php?album=129

den 21 november 2007

Löpning

6.51 km @ 40:42, kilometertid på 6:15 /km, medelpuls på 166 bpm.

den 19 november 2007

Meckardag

Blev inget meck me anglian för vi gjorde massa andra grejor istället. Mackan svetsa avgassystem åt hasse. Stjärnan slipa å spackla å slipa å till slut primeade han min ljus box så nu måste jag fixa lack till nästa måndag så han kan lacka den. Vi röjde även upp lite i garaget så har vi fyllt upp på "hög lagret" me grejor så dom slipper ligga i vägen.

den 18 november 2007

Träning

Blev styrka å på 20 minuter på träningscykelns ikväll

Bromsar

Beställde nya bromsklossar till mina wp pro bromsar i fredags. Det blir Pagid Racing Belägg RS 4-2 Blue. De beläggen fanns i rätt storlek. Bara å vänta in dom nu så man kan montera dit dom riktiga bromsarna igen å slipper köra orginal.

den 15 november 2007

Meckardag

Va å slipade lite på min ljusramp så den blir klar någon gång för lackning. Mätte även mina wp pro belägg för att kolla om pagid´s racing belägg va lika stora å det va dom så bara å beställa dem imorgon från pean så kan jag om ett tag montera på wp pro bromsarna :-D. Hjälpte även Hasse att lufta hans bromsar som han monterade ihop det sista på. Jag funderade å kollade lite elschema för anglians styrsystem för att kanske komma på vilken kabel som vi klipt av osm gör att den inte startar längre.

den 12 november 2007

Anglia meck

Vi började me att försöka täta tanken runt soppa pumpen men det verkar inte bli så bra så vi lär få komma på en helt annan lösning än vi har idag. Vi fortsatte även arbetet me att rensa upp bland kablarna men tyvärr så verkar det så att det blev rensat lite mycket så nu verkar bilen inte tända längre. Får bli en annan dags problem att lösa det.

den 11 november 2007

Promenad

1 timme å 20 min runt farsta

den 10 november 2007

Löpning

8.86 km @ 53:52, kilometertid på 6:04 /km, medelpuls på 168 bpm

den 8 november 2007

Anglia meck

Va å fick hjälp av farsan att mäta upp generatorn på anglian. Vi kunde konstatera att det e den som gått som gör att batteriet inte laddas. Blir till och tabort den å lämna in den för service nåndag. Passade på att rensa upp lite i kabelhärvan när jag ändå va i garaget. Kopplade ur några relän å en bunt kablar så blir till att följa dessa så man får bort dom helt.

den 7 november 2007

Löpning

Blev mycket backar idag under löpturen på 5.46 km @ 32:02, kilomtertid på 5:51 /km, medelpuls på 169 bpm.

den 5 november 2007

Meckardag

Anglian: Vi monterade dit en ny sprint till växelspaken å nu hade vi även skölden för den så den inte ska ploppa ur igen. Blev även svetsjobba på bakbreddarna för att få tätt så det inte kommer in så mycket skit i bilen.

Imprezan: Passade på att byta till Vinterdäck på min impreza. fyllde även på lite olja då det behövdes också.

den 4 november 2007

Hemma igen

Kom hem typ precis nu. Går fort me nya vägen förbi uppsala. Körde på 2.20 hem å medelhastighet på 104 km/h.

Löpning


5.68 km @ 32:25, kilometertid 5:43, medelpuls 177 bpm

den 3 november 2007

Första snön


Nu har första snön för i år trillat ner på landet

den 1 november 2007

Löpning


8.26 km @ 46:17, kilometertid på 5.36, medelpuls på 178